Δελτίο Τύπου 11.2015 ΑΣΜΘ “Ο Μέγας Αλέξανδρος”

Home/Χωρίς κατηγορία/ Δελτίο Τύπου 11.2015 ΑΣΜΘ “Ο Μέγας Αλέξανδρος”
Θεσσαλονίκη 23.9.2015

Δελτίο Τύπου 11.2015

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΑΣΜ Θεσσαλονίκης Ο Μέγας Αλέξανδρος,

Στα πλαίσια της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς ο Αθλητικός Σύλλογος Μπόουλινγκ Θεσσαλονίκης « Ο Μέγας Αλέξανδρος », δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του, σε αθλητές και ερασιτέχνες να αθληθούν, να προπονηθούν, να μάθουν τα «μυστικά» του αθλήματος, να διασκεδάσουν και συνάμα ακόμη και να ταξιδέψουν…!!!

Σε συνεργασία με τη διεύθυνση της αίθουσας « Ten Pin Bowling Καλαμαριάς» ο ΑΣΜΘ « Ο Μέγας Αλέξανδρος » για όλα τα μέλη του, αθλητές αλλά και ερασιτέχνες που θα μετέχουν στις διοργανώσεις του συλλόγου προσφέρει:

• Δωρεάν ατομική προπόνηση κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη από τις 17.00 μ.μ έως τις 21.00 μμ, βάση διαθεσιμότητας της αίθουσας
• Συμμετοχή στο « 1ο Ράλι Αιγαίου». Μία διοργάνωση που θα «τρέχει» σε όλη την αγωνιστική χρονιά και θα δώσει τη δυνατότητα σε 12 παίκτες να ταξιδέψουν στο Ηράκλειο Κρήτης, με τα έξοδα μετάβασης και διαμονής πληρωμένα, όπου θα αγωνιστούν και θα γνωρίσουν από κοντά φίλους -αθλητές από την Κρήτη, Μέλη του Συλλόγου IBC και όχι μόνο.
• Προνομιακές τιμές για όσους θέλουν και τα παιδιά τους να τους ακολουθήσουν σε αυτό το όμορφο ταξίδι του μπόουλινγκ, μέσω της ακαδημίας του συλλόγου που θα αφορά τα ταλέντα του μέλλοντος (8-14 ετών).
• Προνομιακές τιμές για τους φίλους-ερασιτέχνες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα μέσω του Basic Camp του συλλόγου για νέους αθλητές (15 και άνω..)

Και το πιο σημαντικό από όλα.. άθληση, διασκέδαση, ανταγωνισμός μέσω των αθλητικών και μη διοργανώσεων του συλλόγου..!!

Μετά τιμής,

Μιχάλης Μπούζας
Υπεύθυνος επικοινωνίας

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.